Yksityisyydensuojatiedote

#yourdataisyours

Tiedämme, että välität henkilötiedoistasi ja siitä miten niitä käytetään, ja haluamme sinun luottavan siihen, että Upfield käyttää henkilötietojasi huolellisesti. Tämä tietosuojailmoitus auttaa sinua ymmärtämään, mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mitä me teemme niillä.

Kun luet ilmoituksemme, muista, että se koskee kaikkia Upfield Groupin yhtiöitä ja yhteisöjä, kuten määritelty jäljempänä.

Tutustu tietosuojakäytäntöihimme ja kerro meille, jos sinulla on kysyttävää lähettämällä meille sähköpostia tai lähettämällä pyyntö "Ota meihin yhteyttä” -lomakkeella verkkosivullamme.

Olemme yrittäneet pitää tämän ilmoituksen mahdollisimman yksinkertaisena, mutta jos et tunne termejä, kuten evästeet, IP-osoite ja selaimet, lue niistä ensin kohdassa avainkäsitteet.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä tiettyihin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien henkilötietojen käyttö suoramarkkinointiin. Katso mitkä ovat oikeutesi ja miten voit käyttää niitä täällä[privacy].

Upfieldille annettuja tai sen keräämiä henkilötietoja hallinnoivat Upfield Holdings B.V. [Overschiestraat 61, 5th-floor, 1062XD Amsterdam, The Netherlands] ja sen paikalliset tytäryhtiöt, jotka ovat yhdessä rekisterinpitäjiä.

Tämä tietosuojailmoitus koskee henkilötietoja, joita Upfield kerää tarjoamiensa palveluiden ja tuotteiden yhteydessä. Tämän ilmoituksen viittaukset "Upfieldiin" tarkoittavat Upfield Holdings B.V.:tä ja tämän suoraan tai epäsuoraan omistamaa ja/tai hallinnoimaa yritystä, jonka kanssa olet vuorovaikutuksessa tai joiden kanssa sinulla on liikesuhde (jäljempänä "Upfield Group"). Lue lisää Upfield Groupista osoitteessa [www.upfield.com).

Tämä tietosuojailmoitus koskee myös Upfieldin markkinointisisältöä, mukaan lukien tarjoukset ja mainokset Upfieldin tuotteista ja palveluista, joita me (tai palveluksessamme toimiva palveluntarjoaja) lähetämme sinulle kolmannen osapuolen verkkosivustoilta, alustoilta ja sovelluksista perustuen sivustosi käyttötietoihin. Näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla on yleensä oma tietosuojailmoitus ja käyttöehdot. Kehotamme sinua lukemaan ne ennen näiden sivustojen käyttöä.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tietoa, jota voidaan käyttää suoraan tai epäsuorasti tietyn henkilön tunnistamiseen Sinun ei tarvitse antaa Upfieldille pyytämiämme henkilötietoja, mutta jos päätät olla tekemättä niin, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palveluitamme tai korkealaatuista palvelua tai vastaamaan mahdollisiin kyselyihin. Voimme kerätä henkilökohtaisia tietoja useista eri lähteistä. Näitä ovat mm:

Henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tietoa, jota voidaan käyttää suoraan tai epäsuorasti tietyn henkilön tunnistamiseen. Tämä määritelmä sisältää henkilökohtaisia tietoja, jotka on kerätty offline-tilassa Consumer Engagement Centre -keskuksiemme, suoramarkkinointikampanjoiden, arvontojen ja kilpailujen kautta ja verkossa verkkosivustojemme, sovellusten ja merkkisivustojen kautta kolmansien osapuolten alustoilla ja sovelluksilla, joille siirrytään tai joita käytetään kolmannen osapuolen alustoilla.

Sinulta saatetaan pyytää henkilötietojasi, kun olet yhteydessä meihin. Upfield Groupin yhtiöt ja yhteisöt voivat jakaa nämä henkilötiedot keskenään ja käyttää niitä tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti. Voimme myös yhdistää sen muihin tietoihin parantaaksemme tuotteitamme, palveluitamme, sisältöä ja mainontaa.

Sinun ei tarvitse antaa Upfieldille pyytämiämme henkilötietoja, mutta jos päätät olla tekemättä niin, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palveluitamme tai korkealaatuista palvelua tai vastaamaan mahdollisiin kyselyihin.

Voimme kerätä henkilökohtaisia tietoja useista eri lähteistä. Näitä ovat mm:

Tietyt henkilötietojen erityiset luokat, kuten rotu, etnisyys, uskonto, terveys, seksuaalisuus tai biometriset tiedot luokitellaan "henkilötietojen erityisiksi luokiksi" ja niitä suojellaan Euroopan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Me rajoitamme olosuhteet, joissa keräämme ja käsittelemme näitä erityisiä tietoluokkia.

Upfield kerää joskus terveydellisiä tietoja, kuten allergiat, raskaus tai ihontyyppi, lähettääkseen räätälöityjä mainoksia ja sopivia kampanjoita. Upfield kerää ja käyttää vain näitä henkilötietoja, kun olet antanut meille suostumuksesi siihen. Joissakin tapauksissa saatat pyytää palveluita tai tuotteita, jotka eivät koske suoraan erityisten tietoluokkien keräämistä, mutta voivat viitata tai vihjata uskontoon, terveyteen tai muihin erityisiin tietoryhmiin.

Ymmärrämme ylimääräisten varotoimien merkityksen lasten yksityisyyden suojelemiseksi ja turvallisuuden takaamiseksi, kun he käyttävät Upfieldin tuotteita ja palveluita.

Suurin osa Upfieldin verkkosivuista on suunniteltu ja tarkoitettu aikuisten käyttöön. Kun jokin verkkosivustomme on tarkoitettu nuoremman yleisön käyttöön, hankimme suostumuksen lapsen huoltajalta ennen kuin keräämme henkilötietoja, kun sitä vaaditaan sovellettavissa laeissa ja määräyksissä (ikä, jolloin suostumus on tarpeen, vaihtelee maittain).

Jos olet alaikäinen lapsi, jolta vaaditaan vanhempien suostumus maassasi, sinun tulee tarkistaa tämän tietosuojakäytännön ehdot vanhempasi tai huoltajasi kanssa ymmärtääksesi ja hyväksyäksesi ne. Jos havaitsemme, että olemme keränneet lapsilta henkilökohtaisia tietoja ilman vanhempien tai huoltajan suostumusta, jos tällainen suostumus olisi pitänyt saada, poistamme henkilötiedot mahdollisimman pian. Pääsy tiettyihin Upfieldin verkkosivujen osiin ja / tai kelpoisuus saada palkintoja, näytteitä tai muita palkintoja on yleensä rajoitettu ikärajoituksella. Käytämme joskus henkilökohtaisia tietojasi iän varmistamiseksi ja kyseisten ikärajoitusten toteuttamiseksi.

Keräämme, käsittelemme ja paljastamme henkilökohtaisia tietojasi vain tiettyihin ja rajoitettuihin tarkoituksiin. Esimerkiksi käsitelläksemme maksuja, arvioidaksemme ja käsitelläksemme valituksia, kehittääksemme ja parantaaksemme tuotteitamme, palveluitamme, viestintämenetelmämme ja verkkosivujemme toimivuutta yksilöllisten tuotteiden, viestinnän ja kohdistetun mainonnan sekä tuotesuositusten tarjoamiseksi sinulle.

Luomme myös profiileja analysoimalla tietoa verkkoselailusta, haku- ja ostokäyttäytymisestä ja vuorovaikutuksesta brändiviestinnän kanssa rakentamalla segmenttejä (luomalla ryhmiä, joilla on tiettyjä yhteisiä ominaisuuksia) ja asettamalla henkilötietosi yhteen tai useampaan segmenttiin.

Upfield käsittelee henkilötietojasi myös automaattisesti. Automatisoitu päätös on päätös, joka tehdään yksinomaan automaattisella tavalla, jossa ei ole mukana ihmisiä henkilötietojesi päätöksentekoprosessissa.

Keräämme, käsittelemme ja paljastamme henkilökohtaisia tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Kun keräämme ja käytämme henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin tai muuhun tarkoitukseen, niin ilmoitamme sinulle tästä ennen keräämistä tai keräyshetkellä.

Tarvittaessa pyydämme suostumustasi henkilötietojen käsittelemiseksi. Jos olet antanut suostumuksen käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin vain.

Joissakin tapauksissa luotamme oikeutettuun etuun henkilötietojesi käsittelemiseksi. Oikeutetusta edusta voi olla kyse esimerkiksi silloin, kun olet liittynyt jonkin tuotemerkkimme uskollisuusohjelmaan ja käytämme kerättyjä henkilötietoja tietojen analysoinnissa tuotteiden tai palveluiden parantamiseksi. Tätä perustetta käytetään vain silloin, kun se on tarpeen oikeutetun edun saavuttamiseksi, esimerkiksi avustettaessa sopimuksen toteuttamista tai palvelun optimoimiseksi ylittämättä yksilön oikeuksia. Tähän oikeudelliseen perustaan tukeudutaan vain silloin, kun ei ole olemassa vähemmän haittaavaa henkilötietojesi käsittelyä. Voimme vakuuttaa sinulle, että jos oikeutettua etua käytetään henkilötietojen käsittelyn perusteena, pidämme kirjaa tästä ja sinulla on oikeus pyytää näitä tietoja.

Käsittelemme henkilötietojasi tehdäksemme sopimuksen, jossa olet tai tulet olemaan osapuolena. Esimerkiksi meidän on käsiteltävä henkilötietojasi toimittaaksemme ostamasi tuotteen tai palvelun, jotta voit osallistua johonkin kilpailuistamme tai lähettääksemme sinulle näytteitä, joita olet pyytänyt. Käsittelemme myös henkilötietojasi, kun meillä on oikeudellinen velvoite (esim. vero- tai sosiaaliturvavelvoite) tällaisen käsittelyn suorittamiseen.

Esimerkiksi tuomioistuimen määräys tai haaste voi edellyttää, että käsittelemme henkilötietoja tiettyä tarkoitusta varten tai meillä saattaa olla velvollisuus käsitellä henkilökohtaisia tietoja ilmoittaaksemme epäilyttävistä liiketoimista paikallisten rahanpesun vastaisten sääntöjen mukaisesti.

Upfield käyttää henkilötietojasi profiilien luomiseen. Luomme profiileja analysoimalla tietoa verkkoselailusta, haku- ja ostokäyttäytymisestä ja vuorovaikutuksesta brändiviestinnän kanssa rakentamalla segmenttejä (luomalla ryhmiä, joilla on tiettyjä yhteisiä ominaisuuksia) ja asettamalla henkilötietosi yhteen tai useampaan segmenttiin. Upfield käyttää näitä segmenttejä mukauttaakseen verkkosivustoa ja viestintää (kuten asiaankuuluvan sisällön esittäminen sinulle, kun vierailet sivustollamme tai luet uutiskirjettä) ja esitelläkseen Upfieldin sivustojen ja kolmansien osapuolten verkkosivustojen kautta saatavia tarjouksia ja mainoksia Upfield-tuotemerkeistä. Segmenttejä voidaan käyttää myös kolmansien osapuolten kampanjoihin Upfield-sivustoilla. Upfield profiloi tietoja, kun olet antanut meille suostumuksen tehdä niin; esimerkiksi hyväksymällä evästeiden asetuksen selaimella verkossa tai rekisteröitymällä jonkin tuotemerkkimme uutiskirjettä varten.

Voit peruuttaa suostumuksesi ja estää henkilötietojesi käytön tällä tavalla milloin tahansa käyttämällä hallitse evästeitä -osiota evästeilmoituksesta [LINK] tai peruuttamalla sähköpostiosoitteesi käyttämisen, jos olet kirjautunut johonkin verkkosivustoistamme tai rekisteröitynyt jotain markkinointiuutiskirjettä varten.

Esimerkiksi -

Joissakin tapauksissa Upfield käsittelee henkilötietojasi automaattisesti. Automatisoitu päätös on päätös, joka tehdään yksinomaan automaattisella tavalla, jossa ei ole mukana ihmisiä henkilötietojesi päätöksentekoprosessissa. Esimerkki:

Globaalina yhtiönä Upfield jakaa henkilötietosi sisäisesti ja valittujen kolmansien osapuolten kanssa. Jaamme esimerkiksi henkilötietosi kolmannen osapuolen palveluntarjoajien, muiden kolmansien osapuolten sekä liiketoimintatapahtumien tai lakisääteisen julkistamisen tapauksessa. Globaalina yhtiönä Upfield jakaa henkilötietosi sisäisesti ja valittujen kolmansien osapuolten kanssa seuraavissa tapauksissa:

Upfield jakaa henkilötietoja sisäisesti tai kolmansien osapuolten kanssa tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin.

Upfield lähettää vain Euroopan talousalueella (ETA) kerättyjä henkilötietoja ulkomaille seuraavissa olosuhteissa:

Upfield suhtautuu henkilötietojesi suojaukseen erittäin vakavasti. Teemme kaikkemme suojellaksemme henkilötietojasi väärinkäytöltä, häiriöiltä, häviämiseltä, luvattomalta käytöltä, muutoksilta tai paljastumiselta.

Toimenpiteisiimme kuuluu tarkoituksenmukaisen kulunvalvonnan toteuttaminen, investointi uusimpiin tietoturvaominaisuuksiin hyödyntämiemme IT-ympäristöjen suojelemiseksi ja henkilötietojen salaamisen, salanimien käyttämisen ja nimettömyyden varmistamiseksi mahdollisuuksien mukaan.

Henkilötietojasi saa käyttää vain työntekijämme ja edustajamme tarvittaessa sekä kolmannet osapuolet sopimusvelvoitteiden mukaisesti.

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä niiden käsittelytarkoitukseen. Esimerkiksi, kun teet meiltä ostoksen verkossa, ostoasi koskevat tiedot säilytetään, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme ja sen jälkeen säilytämme henkilötietojasi niin kauan, että voimme käsitellä tai vastata kaikkiin ostoihin liittyviin valituksiin, kyselyihin tai huolenaiheisiin.

Tietosi voidaan myös säilyttää, jotta voimme jatkaa kokemuksesi parantamista ja varmistaa, että saat sinulle kuuluvat kanta-asiakaspalkinnot.

Säilytämme tunnistettavat tiedot, joita keräämme suoraan kohdistustarkoituksiin mahdollisimman vähän aikaa, minkä jälkeen ryhdymme toimenpiteisiin niiden poistamiseksi pysyvästi.

Tarkistamme aktiivisesti säilyttämämme henkilötiedot ja poistamme ne turvallisesti, tai joissakin tapauksissa teemme niistä nimettömiä kun ei enää ole oikeudellista, liiketoiminnallista tai kuluttajatarvetta säilyttää niitä.

Oikeutesi henkilötietojesi käsittelyn suhteen. Voit käyttää näitä oikeuksia milloin tahansa. Olemme esittäneet yleiskatsauksen näistä oikeuksista alla ja siitä mitä tämä merkitsee sinulle. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä sähköpostia [email] tai pyynnön "Ota yhteyttä" -lomakkeen kautta verkkosivullamme.

Kun käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on useita oikeuksia tietojen käsittelyn suhteen ja voit käyttää näitä oikeuksia milloin tahansa. Olemme esittäneet yleiskatsauksen näistä oikeuksista alla ja siitä mitä tämä merkitsee sinulle. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä sähköpostia (email) tai pyynnön "Ota yhteyttä" -lomakkeen kautta verkkosivullamme.

Oikeus saada tietoa. Sinulla on oikeus saada selkeät, avoimet ja helposti ymmärrettävät tiedot siitä, miten käytämme henkilötietojasi ja oikeuksiasi. Siksi tarjoamme sinulle tässä ilmoituksessa annetut tiedot.

Upfieldin nimetty tietosuojavastaava on upfield.privacy@upfield.com.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita liittyen Upfieldin tietosuojailmoitukseen tai tietojenkäsittelystä tai jos haluat tehdä valituksen paikallisen tietosuojalainsäädännön mahdollisesta rikkomisesta, lähetä sähköpostiosoite tai pyyntö "Ota yhteyttä" -lomakkeella verkkosivullamme.

Kun yksityisyyskysymys tai pääsypyyntö vastaanotetaan, omistautunut tiimimme tarkistaa yhteystiedot ja pyrkii käsittelemään esittämääsi erityistä huolta tai kyselyä. Sinulta saatetaan pyytää lisätietoja, kun ongelmasi saattaa olla luonteeltaan olennainen. Kaikki tällaisiin olennaisiin yhteydenottoihin vastataan. Jos olet tyytymätön vastaukseen, voit lähettää valituksen asianomaiselle maakohtaiselle valvontaviranomaiselle. Pyrimme pyydettäessä antamaan sinulle tietoja asiaankuuluvista valitustavoista, joita saatat käyttää tilanteessasi.

Päivitämme tämän tietosuojailmoituksen tarvittaessa, jotta se vastaisi asiakkaiden palautetta ja tuotteidemme ja palvelujemme muutoksia. Kun julkaisemme muutoksia tähän ilmoitukseen, päivitämme tämän ilmoituksen yläosassa olevan "viimeksi päivitetty" -päivämäärän. Jos muutokset ovat merkittäviä, tarjoamme näkyvämpiä ilmoituksia (mukaan lukien tietosuojailmoitusten muutokset sähköpostitse tiettyjen palveluiden osalta). Säilytämme myös tämän tietosuojailmoituksen aiemmat versiot, jos haluat tarkastella niitä.

Emme heikennä oikeuksiasi tällä tietosuojailmoituksella ilman suostumustasi.

Tämän tietosuojailmoituksen lisäksi voi olla tiettyjä kampanjoita tai myynninedistämisiä, joita koskevat ylimääräiset tietosuojan ehdot tai ilmoitukset. Kehotamme sinua lukemaan nämä lisäehdot tai -ilmoitukset ennen kuin osallistut kyseisiin kampanjoihin tai myynninedistämisiin, koska sinun tulee noudattaa niitä, jos osallistut. Kaikki muut yksityisyydensuojaehdot tai -ilmoitukset ilmoitetaan selkeästi sinulle.