Building a Better Plant-Based Future together

Key Account Manager

KEY ACCOUNT MANAGER

Location: Helsinki

Upfield on maailman johtava kasvipohjaisten tuotteiden valmistaja ja levitemarkkinoiden maailman ykkönen. Upfield valmistaa terveellisiä ja maukkaita kasvipohjaisia tuotteita, jotka ovat parempi valinta sekä kuluttajille että ympäristöllemme. Yritys on monelle suomalaiselle nimenä tuntematon, mutta sen valmistamat ja markkinoimat tuotteet, kuten Becel ja 50-vuotisjuhlaa viettävä Flora, ovat tuttuja levitteitä ruokapöydissämme. Maustettujen tuorejuustojen markkinajohtajana ja Suomen suosituimman vaniljakastikkeen, Flora Vanillan maahantuojana haluamme tarjota kuluttajille päivittäisiä herkutteluhetkiä. Upfieldillä on toimintaa 69 maassa, joista 47:ssä se on markkinajohtaja. Flora ja Becel ovat Suomen kaksi ostetuinta kasvipohjaista levitettä.

KEY ACCOUNT MANAGERIA / AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan myynnin kasvusta teollisuus-, suurkeittiö- ja HoReCa-puolen asiakkaiden parissa.

Vastaat myynnin kasvattamisesta, asiakassuhteiden pitkäjänteisestä ylläpitämisestä ja kehittämisestä, uusasiakashankinnasta, sopimusneuvotteluista sekä sopimusten jalkauttamisesta. Tarjoat asiakaskunnalle kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Toteutat myös tuotelanseerauksia ja markkinointia yhteistyössä kaupallisen organisaation kanssa.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on jo vankkaa kokemusta HoReCa-alalta ja erityisesti elintarvikkeiden myynnistä julkishallinnon asiakkuuksille. Työskentelet suurkeittiöiden ruoanvalmistusprosessien, julkishallinnon sopimuskaupan sekä teollisuus puolen prosessien kanssa tuoden lisäarvoa sekä yritykselle että asiakkaille. Ymmärrät tuotemerkkien vahvuudet ja seuraat aktiivisesti mitä alalla tapahtuu. Koulutustaustalta on eduksi jos sinulla on tehtävään soveltuva ammattikeittiökoulutus (esim. suurtalousesimies, -keittiömestari tai -kokki). Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoja.

Ihmisenä sinussa korostuu kaupallinen ajattelu, myyntihenkisyys, oma-aloitteellisuus ja systemaattisuus. Olet ulospäinsuuntautunut ja esiinnyt sujuvasti sekä vakuuttavasti asiakastapaamisissa ja sinulla on rakkautta ruokaa kohtaan. Sinulla on positiivinen asenne ja pelkäämätön suhtautuminen sekä uusiin että nykyisiin asiakkaisiin ja haluat jatkuvasti kehittää asiakaslähtöistä toimintaa. Olet aktiivinen toteuttaja ja omaat erinomaiset yhteistyötaidot. Hallitset hyvin muuttuvat tilanteet ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävä edellyttää matkustusta Suomessa ja Pohjoismaissa.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn kiinnostavan tuotevalikoiman parissa, vahvojen brändien ympäröimänä. Pääset itse kehittämään rooliasi ja yrittäjähenkisesti vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä dynaamisen myynti- ja markkinointiorganisaation kanssa ja työskentelemään mielenkiintoisessa ja haastavassa kansainvälisessä yrityksessä, jonka työympäristössä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa.

 

Apply