Building a Better Plant-Based Future together

Servicemekaniker

Position: Servicemekaniker

Arbetsställe: Helsingborg

Om Upfield

Upfield är global ledare inom växtbaserad näring med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Lätta,  Becel, Blue Band, Creme Bonjour och ProActiv. Vi är ett globalt livsmedelsföretag med olika affärsenheter som verkar på 95 marknader. Vi har ett ständigt entreprenörstänk. Detta gör oss snabba, smidiga, kostnadsmedvetna och ansvariga för våra produkter - från frö till servering vid frukost, lunch eller middagsbord.

Vi söker nu en driven Servicemekaniker till vår produktionsanläggning i Helsingborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Servicemekanikern  är skyldig att driva, underhålla, förbättra och reparera utrustning inom fabriks enheten. I denna roll kommer man vara med att stödja genomförandet av operativa nyckeltal (produktivitet, kvalitet, svinn, säkerhet, hälsa och miljö, kostnad, leverans, moral och innovation.

Om tjänsten

Som Servicemekaniker på Upfield är det av stor vikt att alltid driva ett serviceinriktat arbete och arbeta för ständiga förbättringar inom hela fabriksområdet. Det är också viktigt att man kontinuerligt arbetar för en säker och hållbar miljö. Den grundläggande förståelsen för fabrikskostnader, samt förståelse för behovet av förändrade krav i en roll som servicemekaniker är också en del av ansvarsområdena. Tjänsten är skiftgångsbaserad, alltså ska du vara öppen för att arbeta i skift.

Ansvarsområden

 • En god teknisk kunskap är av stor vikt och tillämpning av tekniska färdigheter för att driva, underhålla, förbättra och reparera utrustning. Detta för att produktionsmålen ska uppfyllas på ett säkert sätt, med rätt kvalitet och inom rätt tidsram
 • God förståelse för mekanismens rörelse och ett driv i att kunna genomföra omställningar, reparationer, justeringar, förbättringar och ombyggnader
 • Förståelse av principerna och tillämpning av pneumatik på enheten, genomförande av felsökning, omställningar, reparationer och justeringar som krävs
 • Inom säkerhetsområdet ska man kunna avgöra och använd lämpliga säkerhets- och miljökravsförfaranden för människor, processer, material, produkter och utrustning. Allt för att säkerställa en säker arbetsmiljö,.
 • Ett löpande miljöarbete ska utföras för att kunna minska kostnader i förhållande till avfall, samt en minimering av påverkan på hälsa, säkerhet och miljö genom att ständigt arbeta för att eliminera slöseri och utföra korrekt hantering av avfall av farliga ämnen.
 • Se till att alla aspekter av kvalitet inom ansvarsområdet är i enlighet med lokala kvalitetsrutiner för att skydda och främja vårt varumärke och produkter.
 • Ständigt arbeta för att främja utvecklingen av ett effektivt team genom stark och tydlig kommunikation samtidigt som man föregår med gott exempel när man arbetar mot mål och delmål.
 • Arbeta för kontinuerlig förbättring och tydlig identifiering och prioritering kring förluster i produktionsområdet. Tillämpning av TPM-verktyg.
 • Det generella ansvaret för service och förbättrings implementeringar inom process- och maskinutrustningar.
 • Ska bistå med sin kunskap vid förebyggande underhåll i fabriken.


Kvalifikationer för tjänsten

 • Minst 3-5 års erfarenhet inom liknande roller inom underhåll eller bearbetning
 • Erfarenhet av att självständigt arbete, eller som en del av en utökad grupp inom produktion
 • Utmärkt kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska
 • Generell system- och dator vana
 • SAP-kunskap är meriterande

 

Upfield är ett företag med en entrepenöriell anda, vi finns globalt på marknader i över 60+ länder med en mentalitet av ett start-up företag. Detta är en spännande heltidstjänst som inleds med en 6 månaders lång provanställning på vår fabrik i Helsingborg. Om du vill vara med och påverka där det behövs, ansök idag!

#LI-NS1

 

Apply