Operator

In de functie van (Basis/Technisch) operator ben je werkzaam aan een productielijn ten behoeve van de productie van Margarine. Operator is een uitdagende rol in een dynamische werkomgeving waar veiligheid, kwaliteit en orde/netheid op de eerste plaats staan.

De variatie en diversiteit in werkzaamheden is groot. Je bent verantwoordelijk voor de processing waarbij verschillende grondstoffen worden omgezet tot margarine. Deze margarines worden vervolgens afgevuld en verpakt. Het eindproduct wordt volautomatisch afgevoerd naar de afdeling expeditie.

Om de kwaliteit van de geproduceerde producten te waarborgen wordt je geleerd hoe je zelfstandig kwaliteitscontroles en metingen moet verrichten. Ook wordt je geleerd om een overgang van het ene naar het ander product voor te bereiden en dit in goede banen te leiden.

Om de voortgang van het proces te waarborgen voer je machine inspecties uit en pleeg je (klein)  preventief onderhoud aan machineonderdelen van de productielijn. Daarnaast voer je bij verstoringen storingsanalyses uit, waarna je de machine zelf bijstelt of samen met de technische dienst het probleem verhelpt.

Het toezien op en verzorgen van een juiste werking van apparatuur is ook een onderdeel van de functie. Deze gegevens m.b.t. procesafwijkingen escaleer je naar het aanspreekpunt binnen je afdeling en/of naar je shiftleider dan wel naar een functionaris van de juiste support afdeling.                                                                                      

Kortom ben jij collegiaal, leergierig en nauwkeurig? Vind jij het daarnaast geen probleem om ploegendiensten te lopen? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon om onze nieuwe collega te worden.

Functie-eisen:

  • Een afgerond VAPRO-A/B of Procesoperator A diploma;
  • Eventueel een ander afgerond technisch MBO niveau 2/3-diploma;
  • Aantoonbare operator-ervaring (in een productieomgeving);
  • Een proactieve en leergierige mindset en staat zowel in teamverband als individueel in je kracht;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

#Upfield #Upfielders #LK-MR1