Key Accountmanager

Upfield zal begin 2022 naar Amsterdam verhuizen en zullen wij zowel thuis als vanaf kantoor gaan werken. 

Om de groei van Upfield verder vorm te geven, zijn wij op zoek naar een Key Accountmanager met ervaring binnen FMCG / Retail. Binnen Upfield krijg jij de kans om bij te dragen aan de verdere groei van onze plant-based missie en draag jij bij aan een positieve sociale impact! 

De Key Accountmanager zorgt samen met het team voor een explosieve groei van plantaardige voeding over de hele linie binnen een key account. 

Als Key Accountmanager ben je breed verantwoordelijk voor zowel Sales als Category Management. Omdat Upfield veruit de grootste leverancier is van plantaardige voeding, is de samenwerking met de retailers positief en productief. Upfield Nederland is actief in o.a. de categorieën Margarine & Melanges, Kookroom, Zoet Broodbeleg, olijf olie en plantaardige kaas & vitaminepillen. Met de positionering “100% plantbased food” beoogt Upfield groei binnen én buiten deze categorieën. 

Jij richt zich op relatiemanagement en de jaaronderhandelingen van jouw klanten en zal een actieve rol spelen in de verschillende multidisciplinaire teams. Er zal een assistent accountmanager aan jou rapporteren.  

Wij zoeken iemand met energie en drive om mee te bouwen aan onze plant-based missie. Jij krijg volop de ruimte om nieuwe ideeën en ontwikkelingen met onze partners en collega’s te delen en uit te bouwen. Jij krijgt in deze rol grote verantwoordelijkheid en daarom zijn wij op zoek naar iemand met een aantal jaren werkervaring binnen een sales/ accountmanagement rol in de FMCG/Retail omgeving. Daarnaast heb jij werkervaring in Category Management, Strategic Revenue Management en ben jij data gedreven. 

Jij krijg van ons uiteraard alle middelen die nodig zijn om succesvol te zijn. Je krijgt een salaris op basis van jouw kennis en ervaring. Daarnaast heeft Upfield flexibele werktijden en werken wij zowel vanuit huis als vanaf kantoor. 

Wil jij samen met ons het verschil maken door middel van een ‘better plant-based future’? Heb jij de energie en ambitie om elke dag te blijven ontwikkelen en optimaliseren? Dan ontvangen wij graag jouw reactie! 

#Upfield #Upfielders #LI-MR1 

 

Read our first ESG report


'A Better Plant-Based Future'


2020


Download Now