Varumärkesansvarig

Stockholm, Sverige

Upfield söker en Brand Manager för att förstärka det nordiska marknadsföringsteamet. Du kommer att vara den drivande kraften bakom att glädja våra konsumenter med våra naturliga hälsosamma växtbaserade produkter och se till att alla pratar om dem!

Genom att arbeta med det nordiska marknadsföringsteamet kommer du att ha fingret på konsumenternas puls. Du läser vad de läser och var de läser det, äter vad de äter. Du är förankrad i deras värld och verklighet och är entusiastisk över att föra produkter och varumärkesupplevelser till deras värld med hjälp av alla mediekanaler med tonvikt på det digitala som är relevanta, aktuella och engagerande.

Du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och har en bra balans mellan global strategi och att driva lokala initiativ. Samtidigt är operativ excellens lätt för dig - du är lika bekväm med den senaste försäljningen per SKU som du är med en diskussion om den kreativa idén bakom våra varumärken.

Du kommer att:

  • Äga resultatet för dina varumärken - ansvarig för resultat- och möjlighetsanalyser, resultaträkningen och för att omsätta idéer till handling.
  • Äga alla delar av ditt varumärke från eget kapital, strategi, prestanda och lönsamhet.
  • Leverera en förändrande varumärkesstrategi som för konsumenten in i våra varumärken och skapar lojalitet och engagemang för att uppnå affärsmålen.
  • Ledning och kärlek till ett briljant genomförande inom det digitala, PR och i butik - driva vår varumärkesmedvetenhet via ägda och förvärvade kanaler, arbeta för att skapa och driva framgångsrika evenemang för influencers.
  • Du älskar att gräva i data och avslöja insiktsjuveler.
  • Innovation står i centrum, du arbetar över alla funktioner för att skapa de mest smakrika produkterna som berättar en historia som konsumenten och kunden inte kan ignorera med vinnande ekonomiska resultat.
  • Du arbetar för att öka medvetenheten om varumärket/underhålla bilden och se till att du är bäst i klassen på din marknad/varumärke(n) med integrerade försäljnings- och marknadsföringsplaner, verktyg och kreativa tillgångar.
  • Förespråka konsumentinsikter i hela organisationen för att säkerställa hållbar tillväxt av verksamheten och optimalt värde för varumärkena.
  • Samarbeta med Digital och Trade Marketing som ett team - lyssna och lära kontinuerligt för att förbättra vår mix och vår inverkan på marknaden.

Det här är du!

Du har 2-4 års erfarenhet som Brand Manager och har arbetat med FMCG-varumärken med en erfarenhet av att vårda och utveckla varumärken. Du har erfarenhet av 360 Marketing Communications och en förmåga att omvandla data till användbara insikter.

Du älskar att göra saker med ett progressivt och originellt tillvägagångssätt - du är trots allt unik! Positivitet finns i ditt DNA - hög/fokuserad energi driver dig och får din omgivning att göra fantastiska saker.

Du talar och skriver både engelska och svenska flytande.

Om Upfield!

Upfield är en global ledare inom växtbaserad näring med en stor historia och en portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt och litat på i generationer. Detta inkluderar Flora, Rama, Becel, Blue Band, Country Crock, I Can't Believe it's not Butter och ProActiv.

Vi är ett globalt livsmedelsföretag med 6 affärsenheter som är verksamma på 95 marknader. Vi har ett tankesätt som ett nystartat företag. Det gör oss snabba, smidiga, entreprenörsmässiga, kostnadsmedvetna och ansvariga för våra produkter - från frö till servering vid frukost-, lunch- eller middagsbordet.

Vi tar kvalitet på allvar och runt om i världen provsmakar vi produkter var 30:e sekund. Vi tar våra konsumenter på allvar och mer än 150 personer kommer att smaktesta var och en av våra nya innovationer innan de kommer ut på hyllorna.

Ta en titt på våra fantastiska varumärken här: Varumärken - Upfield

Hur du ansöker!

Om du vill påverka där det spelar roll, ansök nu!

Tryck på ansökningsknappen eller kontakta oss på LinkedIn (www.linkedin.com/in/carolineweinberg). Jag förstår att ditt CV kanske inte är uppdaterat, så du kan skicka över din LinkedIn-profil.

Alla kommer att få ett svar!

#Upfield #Upfielders #LI-CW1