CRM and Data Specialist

CRM & Data Specialist

Als CRM & Data Specialist ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en verder professionaliseren van onze email marketing campagnes en data analyse.

Jij bent onderdeel van het BeNeFra (België, Nederland, Frankrijk) team en jullie zijn verantwoordelijk voor 10 verschillende merken in deze drie landen. Jij rapporteert aan de Head of Digital & E-commerce.  In Nederland zul jij voornamelijk werken aan het beheren en verder optimaliseren van email marketing & data analyse voor Blue Band & Becel. In Frankrijk ben je vanaf dag 1 betrokken bij het opzetten van de email marketing voor bijvoorbeeld Fruit d’Or.

Daarnaast ben jij (onder andere) verantwoordelijk voor;

  • Opzet en optimalisatie van email-marketing
  • (Technische) wijzigingen op de verschillende merken websites;
  • Het beheren van klantgegevens en analyse van resultaten;

Het is jouw doel om met behulp van data en analyse, email campagnes te optimaliseren en samen met de Brand Management teams de visie van alle Upfield merken verder uit te dragen.

Je wordt gedreven door consumentendata & -inzichten, begrijpt wat mensen drijft en wat ze willen zien. Je hebt sterke projectmanagementvaardigheden, waardoor je meerdere projecten tegelijk kunt beheren en ervoor kunt zorgen dat onze e-mailcommunicatie op tijd verloopt. Mensen meenemen in de gestelde doelen gaat vanzelf, en je bent in staat om je digital-native expertise in duidelijke bewoordingen uit te leggen aan alle doelgroepen, of ze nu werken in Digital Marketing, Brand Management, Sales of Finance.

Wij zoeken jou;

  • Ervaring in een internationale omgeving;
  • Ervaring met het managen van meerdere merken/campagnes tegelijk
  • je hands-on ervaring met het beheren van een CRM-systeem, inclusief het bouwen en versturen van e-mails;
  • Ervaring met SEO en programma’s als Marketing Cloud & SiteCore is een pre;

Samenwerken om het allerbeste resultaat te behalen zit in jouw aard, samen met jouw collega's lever jij toegevoegde waarde voor zowel de consument als Upfield. Jullie werken samen aan de online zichtbaarheid van merken als Blue Band, Becel, Violife, Croma & Rama.

Positiviteit zit in jouw DNA en je hebt een passie om samen met jouw collega's digitale successen te bereiken. Samen met de teams Marketing Operations & Brand Management creëer en realiseer je mooie campagnes en naamsbekendheid. Jij hebt een passie voor alles wat digitaal is, met het vermogen om deze passie te vertalen naar inzichten, activatie en optimalisaties voor campagnes. Je vindt het leuk om in een snelle omgeving te werken. Binnen Upfield wordt hard gewerkt en krijg je veel vrijheid om impact te maken, zowel intern als extern.

Interesse in deze rol?

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag! Ben je er nog niet klaar voor en wil je meer weten over de rol, neem dan contact op met mij, Milou van Regteren via Milou.vanregteren@upfield.com, of stuur mij een Whatsapp bericht via +316 15697958.

 

#LI-MR1

Read our first ESG report


'A Better Plant-Based Future'


2020


Download Now