Sales & Business Development Manager, foodservice 

Tervetuloa Upfieldille! 
 
Meillä Account Managerina pääset aitiopaikalle kasvattamaan kasvispohjaisten levitteiden markkinajohtajan liiketoimintaa maailmanlaajuisesti. Tutut ja vahvat tuotemerkkimme, kuten Flora, Rama, Crème Bonjour ja Becel ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa keittiöissä ja sama potentiaali on myös uudella vegaanisella juustollamme Violifella. Työssäsi Suomen foodservice-alan asiakkaiden kanssa tulet käyttämään tietojasi ja taitojasi uudessa, kasvavassa yrityksessä. Kohtaat myös uusia, kiinnostavia haasteita ja kehityt työssäsi nopeasti, mikä ei aina ole mahdollista tyypillisessä FMCG-yrityksessä.  Toimimme ketterästi, emmekä usko mikromanagerointiin, siksi saatkin vapautta ja vastuuta tehdä tulosta. Meillä saat aidosti vastata omasta liiketoiminta-alueestasi. 
 
Lisätietoja toimenkuvasta 

Työsi on enemmän ratkaisujen kuin tuotteiden myyntiä. Account Managerina käytät hyvää liiketoimintaosaamistasi kehittäessäsi niin yksityisiä kuin julkisiakin asiakkuuksia. Keskityt strategisesti valittuihin Horeca-kanaviin sekä teollisiin asiakkuuksiin. 

Työskentelet pienessä tiimissä, joka raportoi myyntijohtajallemme. Johdat asiakasportfolioita ja kasvatat foodservice-alan liiketoimintaamme vastaamalla tärkeimmistä tuotteistamme, sekä kehität yhteistyötä asiakkaidemme ja koko toimitusketjun kanssa. Strategisten painopisteiden ymmärtämisestä jalostuvat uudet näkemykset ja tulevaisuuden kasvuideat ovat myös työtäsi.  
 
Tunnistatko itsesi? 

Sinulla on vähintään 5 vuoden myyntikokemus FMCG-alalta ja tunnet foodservice-alaa pintaa syvemmältä. Mahdollinen aiempi kokemuksesi julkisten tarjouskilpailujen käsittelystä on etu.  Myös kulinaristisista tiedoistasi ja taidoistasi on apua, kun ideoit kokkien kanssa herkullista kasvipohjaisten aterioiden reseptiikkaa.  

Puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia ja suomea. Etsit tehtävää, jossa yrittäjähenkisyytesi ei mene hukkaan. Sinulla on kriittistä silmää, etkä pelkää tarvittaessa haastaa vallitsevaa tilannetta. Rakastat ongelmien ratkaisemista ja sitä, että asioita myös tapahtuu. Haluat jättää oman jälkesi, etkä luovuta, ennen kuin olet täysin tyytyväinen. 

Tietoja Upfieldistä 

Me olemme maailman suurin kasvipohjaisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Uskomme, että meidän on tehtävä se, mikä on hyväksi ihmisillemme, asiakkaillemme ja planeetalle. 

Päämäärämme on selvä. Haluamme tehdä ihmisistä terveempiä ja onnellisempia. Tuotteemme ovat luonnonmukaisia, kasvipohjaisia, ravitsevia sekä herkullisia, ja pakkauksissamme pyrimme täysin muovittomiksi. Meillä on ikonisia tuotemerkkejä, kuten Rama, Country Crock, Blue Band ja Flora, jotka ovat tunnettuja ja pidettyjä kaikkialla maailmassa. Olemme olleet luotettava kategoriajohtaja jo vuodesta 1871, ja silti tuntuu, että olemme vasta alussa. 

Suorituskyky, intohimo ja huolenpito ovat tärkeimmät arvomme ja määrittelevät, keitä olemme yrityksenä. Ne ohjaavat työskentelyämme päivittäin ja kertovat, millaista vastuuta kannamme osakkaistamme, kuluttajistamme, liikekumppaneistamme ja maailmasta. 

Me olemme erittäin yrittäjähenkinen ja nopeatempoinen tiimi. Vaikka ajattelutapamme on kuin start-up-yrityksellä, johdamme usean miljardin euron liiketoimintaa yli 90 maassa. Haluamme olla ketteriä, luovia ja vallata markkinoita nopeasti ja olemme myös lähes pakkomielteisen kiinnostuneita asiakkaistamme ja kuluttajistamme. 

Arvostamme paljon, jos otat yhteyttä alla olevan helpon hakutoiminnon kautta. Ja vaikka CV:si ei olisikaan täysin ajan tasalla, no worries! Lupaamme vastata kaikille! 

#Upfield #Upfielders #LI-MR1