Sales Representative

Wij zijn binnen Upfield op zoek naar een vertegenwoordiger om ons Field Sales team te versterken! Samen met een team van ervaren collega’s ben je verantwoordelijk voor alle Upfield producten in de supermarkten, denk hierbij aan onze Margarines & plantaardige kaas producten. Upfield is op dit moment de grootste plantaardige voedselproducent ter wereld, en we hebben ambitieuze groeiplannen.  

Jij bent verantwoordelijk voor al het contact met supermarkten in jouw regio en de verkoop van onze producten. Jouw kennis en ervaring helpen om bestaande en nieuwe klanten het voordeel van onze producten in te laten zien en daarmee natuurlijk omzet te verhogen. Jij bent het aanspreekpunt voor de winkels in jouw regio voor onze producten, wij zorgen dat we jou de kennis bijbrengen die jij nodig hebt, om onze producten en de voordelen daarvan goed over te brengen op de klant. Met de inzet van verschillende sales & marketing strategieën weet jij de gezette targets te halen. Jij hebt een actieve rol in het verder implementeren en ontwikkelen van actieplannen, door middel van data-analyse, sales technieken en feedback uit het veld.  

Jij bent onze ambassadeur in de winkel en werkt aan het onderhouden van relaties met huidige storemanagers en ook het uitwerken van mogelijke nieuwe verkooppunten. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s om samen de targets te behalen, best-practises te delen en van elkaar te leren.  

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en ondernemende collega. Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Frans. Daarnaast werk jij georganiseerd en planmatig. Idealiter heb jij al enige ervaring met CRM systemen & Sales Management Software.  

Indien je interesse hebt in deze rol, ontvangen wij graag jouw CV via de sollicitatieoptie op deze website. Wij zullen dan bij jou terugkomen voor het vervolg van de procedure. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, stuur gerust een bericht naar onze recruiter Milou van Regteren via +31615697958 (NL/ENG).  

#upfield #upfielders #LI-MR1