Sales Manager Retail

Wij zoeken een Sales Manager voor een van onze A-accounts, een uitdagende rol waar jij jouw commerciële kennis en vaardigheden helemaal in kwijt kunt!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor al het relatiebeheer en contractmanagement met het betreffende hoofdkantoor en zul je een Assistent Accountmanager aansturen.

Upfield is de werelds grootste plantaardige voedselproducent en wij staan bekend om merken als Blue Band, Becel, ProActiv & Violife. In de huidige markt is er veel uitdaging op het gebied van contract & prijsafspraken. Wij proberen samen met onze partners om constructieve en toekomstgerichte afspraken te maken.

Wij hebben recent ons 2e ESG report gelanceerd waarin wij een verdere stap zetten in de verduurzaming van ons portfolio. Ook binnen de sales organisatie en samenwerking met retailers zal deze verduurzaming de komende jaren een belangrijke rol spelen.

 

Jij bent verantwoordelijk voor zowel Sales als Category Management en staat in nauw contact met de klant. Upfield is de grootste leverancier van plantaardige voeding en wij proberen de samenwerking met retailers productief in te steken om waar mogelijk een win-win-win situatie te creëren voor zowel de retailer zelf, de klant als voor Upfield. Upfield Nederland is actief in o.a. de categorieën Margarine & Boter, Kookroom, olie, koffiemelk en plantaardige kaas. Met de positionering “100% plantbased food” beoogt Upfield groei binnen én buiten deze categorieën.

Jij richt je op relatiemanagement en de jaaronderhandelingen met de klant. Jij hebt een actieve rol in verschillende multidisciplinaire teams, er zal een assistent accountmanager aan jou rapporteren.

Jij neemt een ruime ervaring mee op het gebied van Sales & Accountmanagement en aantoonbare ervaring binnen FMCG/ Food. Jij hebt ervaring met zowel category- als accountmanagement en je hebt kennis van en ervaring met Strategic Revenu management. Jij houdt een balans tussen persoonlijk contact met de klant als ook data gestuurde rapportage en analyse. Jij bent gedreven, energiek en snapt hoe je ook de lastigere gesprekken insteekt. Zowel intern als extern ben jij een goede sparringpartner & stakeholder.

Daarnaast, pas jij bij Upfield met jouw hands-on en energieke karakter. Kom jij samen met ons werken aan een betere plant-aardige toekomst?

Van ons zul de vrijheid krijgen de rol zo in te vullen als jij denkt dat juist is, uiteraard met Upfield doelstellingen en targets. Daarnaast staan wij ook open voor jouw ideeën en suggesties om onze doelstellingen nog verder uit te werken. Wij hebben immers als missie om een betere, plantaardige toekomst de bewerkstelligen en hier werken we hard aan!


Meer weten? Kijk vooral eens op onze website, of lees meer in gepubliceerde artikelen hier of hier.

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie via de website maar mocht je nog verdere aanvullende vragen hebben, kun je me een whatsapp bericht sturen via 06 15697958.

De vacature sluit op 24 juni en daarna zal iedereen van ons feedback ontvangen.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Milou van Regteren, Talent Acquisition Specialist

If you want to make an impact where it matters apply now!

#LI-MR1 

Read our 2021 ESG report


Download Now