Assistent Account Manager - Upfield

Assistent Account Manager

Sales gedreven, communicatief sterk, oog voor detail, spil in ons team en een echte duizendpoot. Zo omschrijven wij onze nieuwe Assistant Account Manager. Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega? Dan komen we graag met je in contact!

Binnen Upfield werkt het Upfield Professionals team aan een breed portfolio van producten. Zo draait het niet alleen om margarine en bak & braad producten, maar behoren ook kookromen, vegan kaas en bijvoorbeeld portieverpakkingen tot het assortiment. Jullie werken samen met ketens, groothandelaren en andere industrie partijen aan de ontwikkeling van onze ‘better plant-based future’. In het team met de Sales Manager en 3 collega Key Accountmanagers bouwen jullie aan de dagelijkse business bij onze klanten en zorgen jullie voor een optimale samenwerking met andere afdelingen binnen Upfield.

Jij werkt direct samen met de sales manager en je support een van de Key Accountmanagers. Jij bent verantwoordelijk voor de sales support zowel intern als richting de klant. Op dagelijkse basis ben jij contactpersoon voor de klant voor zaken als promoties, prijsafspraken of leveringen. Daarbij zorg jij dat gemaakte afspraken altijd juist verwerkt worden en dat intern jouw collega’s ook op de hoogte zijn. Zijn er vragen over een factuur, dan schakel je met jouw Finance collega’s en zijn er specifieke vragen over een product? Dan moet je bij het Supply chain team zijn. Op de langere termijn lever jij input voor de commerciële onderhandelingen, bereid je presentaties voor en draag je bij aan een optimale samenwerking met de klant.

Wij zoeken iemand met een sales mindset, iemand die nauwkeurig te werk gaat en pro-actief meedenkt over kansen en mogelijkheden. Binnen Upfield krijg je alle vrijheid om jouw rol je eigen te maken, mee te denken en je ideeën te delen.

Wij zoeken iemand met enige ervaring in een sales, sales support of customer service rol, dit kan een aantal jaren werkervaring zijn, maar ook een stage of traineeship. Daarnaast, heb je ervaring met officeprogramma’s (voornamelijk Excel), en is het een pre als je enige ervaring hebt binnen de Food, FMCG of de retail.

Het goed laten verlopen van uiteenlopende activiteiten binnen een enthousiast team is wat jou drijft en waar je energie van krijgt. Voel je passie voor het werken met mooie merken en consumentenproducten? We horen het graag!


Wij ontvangen graag jouw sollicitatie (cv of Linkedin profiel is prima), voor 30 November, daarna krijgt iedereen van ons een reactie.

Heb je aanvullende vragen? Stuur me dan een Whatsapp bericht via +316 15697958. 


Milou van Regteren, Talent Acquisition Specialist

If you want to make an impact where it matters apply now!