Sales Manager Superunie - Upfield

Sales Manager Superunie

Plaats: Amsterdam

Hybride

Over de functie

Wij zoeken een Sales Manager voor het Superunie account. Jij brengt ruime Sales ervaring mee, bij voorkeur opgedaan in een Food / FMCG omgeving. Hiermee draag jij bij aan de verdere groei en ontwikkeling van het team, de relatie met de klant en natuurlijk de plantaardige missie waar Upfield voor staat!

Jij staat stevig in je schoenen en je hebt een resultaatgerichte houding. Voor jou is geen uitdaging te groot of te complex. Jij bent eindverantwoordelijk voor de relatie met het Superunie hoofdkantoor, voert contract- en prijsonderhandelingen, en bent P&L verantwoordelijk voor het gehele account. 

Twee Key Accountmanagers zijn verantwoordelijk voor de Superunie leden, zij voeren contractonderhandelingen en zijn het eerste aanspreekpunt. Indien nodig ben jij betrokken bij onderhandelingen en commerciële afspraken, en daarnaast manage jij op Senior niveau de relatie en ben je zeer betrokken bij de voorbereiding voor de onderhandelingen met de leden. Samen met de Kay Accountmanagers en twee Accountmanagers vorm je een hecht, gedreven en ambitieus team. 

Jij hebt de verantwoordelijkheid om het Superunie hoofdkantoor account te beheren, contract en prijsonderhandelingen te voeren en op senior niveau strategie te bepalen en bij te sturen waar nodig.  

Upfield is de werelds grootste plantaardige voedselproducent en wij staan bekend om merken als Blue Band, Becel, Croma, Violife & Flora. Samen met onze relaties, werken wij aan een zo optimaal mogelijke vertegenwoordiging van onze producten in de schappen, maar ook hebben wij ambities op het gebied van verdere verduurzaming en uiteraard de verbreding van ons product portfolio. Jij zult de strategie van Upfield vertalen naar behoeftes van de klant en zo proberen te streven naar een win-win situatie voor beide partijen. 

Dus wat is er nodig om succesvol te zijn in deze rol

Wij zoeken een ervaren Sales Manager, iemand met ervaring binnen de Food/FMCG en bij voorkeur ook met het Superunie account. Jij bent betrokken, ondernemend en een echte people manager. 

Ons kantoor zit in Amsterdam (Zuidas), en je zult voornamelijk hier op kantoor met je team samenwerken en waar nodig ook bij de klant zijn.

Van ons krijg je de vrijheid de rol zo in te vullen als jij denkt dat juist is, uiteraard met Upfield doelstellingen en targets. Daarnaast staat wij ook open voor jouw ideeën en suggesties om onze doelstellingen nog verder uit te werken. Wij hebben immers als missie om een betere, plantaardige toekomst te bewerkstelligen en hier werken we hard aan!

Wat is het volgende

Klinkt dit als een uitdaging voor jou, of wil je meer weten? Wij komen graag met je in contact! Ik ontvang jouw sollicitatie graag voor 1st of April.

Ik ben bereikbaar op 06 27202168 en vertel je graag meer over Upfield en deze uitdaging.

Alice Graca, Talent Acquisition Specialist

If you want to make an impact where it matters apply now!

Upfield is an employer who is committed to diversity and inclusion in the workplace and equal opportunities for all. We recruit based only on values, qualifications, performance, skills, behaviours, experience and knowledge. We ensure job adverts are free from unintentional bias.  

No personal characteristics should be a barrier to joining Upfield and we prohibit discrimination and harassment of any kind based on race, color, sex, religion, sexual orientation, national origin, disability, genetic information, pregnancy, or any other personal characteristic. 

 

#LI-HYBRID