Η Upfield Hellas στηρίζει τους θεσμούς ελληνικής γαστρονομίας - Upfield

Η Upfield Hellas στηρίζει τους θεσμούς ελληνικής γαστρονομίας

Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η Upfield Hellas ήταν για πρώτη χρονιά χορηγός στους Χρυσούς Σκούφους 2021, τον σπουδαιότερο θεσμό των ελληνικών βραβείων γαστρονομίας της χώρας, ο οποίος διοργανώνεται από το περιοδικό Αθηνόραμα εδώ και 28 χρόνια.

Στη λαμπερή τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε παρουσία σπουδαίων προσωπικοτήτων από τον χώρο της γαστρονομίας, του θεάματος και του επιχειρηματικού κλάδου, βρέθηκε και η Upfield Hellas, με τα επαγγελματικά προϊόντα της Upfield Professional. Η Upfield Professional είναι πάντοτε δίπλα σε chefs και pâtissiers, κάνοντας τη διαφορά με βιώσιμα φυτικά προϊόντα που εμπιστεύονται οι κορυφαίοι επαγγελματίες και θέτοντας τη βάση για πιάτα νόστιμα, με σταθερή απόδοση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Την απονομή των βραβείων στα καλύτερα εστιατόρια των Κυκλάδων έκανε ο Χαρίλαος Τζανετάκης, Upfield Professional Lead Greece & Cyprus.
Τα ξεχωριστά προϊόντα Upfield Professional, όπως τα φυτικά προϊόντα επάλειψης και τα φυτικά προϊόντα εναλλακτικά του τυριού –100% vegan- ως χορηγός του θεσμού, έδωσαν το «παρών» και στο φετινό dîner de gala, το μενού του οποίου επιμελήθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι.

Ο Νίκος Λαβίδας, Γενικός Διευθυντής Upfield Ελλάδας, Κύπρου & Βαλκανίων δήλωσε σχετικά: «Στην Upfield είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι που στηρίζουμε σημαντικούς θεσμούς της ελληνικής γαστρονομίας, όπως είναι και οι Χρυσοί Σκούφοι. Μέσα από αυτή τη στήριξή μας, η εταιρεία μας παραμένει πιστή στο όραμά της να αναδείξει τη σημασία της φυτικής διατροφής για την ελληνική γαστρονομία και τα οφέλη των φυτικών προϊόντων, τόσο για την υγεία μας, όσο και για το περιβάλλον».

O Δημήτρης Ηλιόπουλος, εκδότης του περιοδικού Αθηνόραμα σημείωσε: «Με χαρά καλωσορίζουμε την Upfield Hellas στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας. Η Upfield Hellas με την υποστήριξή της στους θεσμούς αυτούς αποδεικνύει με έναν ακόμα τρόπο την ισχυρή προσήλωσή της στην ανάπτυξη της γαστρονομίας στην χώρα μέσα από υψηλού επιπέδου προϊόντα».

Επιπλέον, η Upfield Hellas έδωσε το «παρών» και στην τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, στηρίζοντας τον θεσμό με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Άλτις», το οποίο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ελληνικών νοικοκυριών και των επαγγελματιών εδώ και 50 χρόνια. Το ελαιόλαδο βρίσκεται στη βάση της ελληνικής διατροφής και δε θα μπορούσε να μην έχει παρουσία σε έναν τόσο σπουδαίο γαστρονομικό θεσμό, στον οποίο ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Νίκος Λαβίδας, απένειμε τα βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας των Δωδεκανήσων.